De Voorbereiding Voor Credit Sluitingen

Creditcard

Consumenten met een doorlopend krediet over het algemeen niet weten wat hun mogelijkheden zijn voor het indienen van de nodige papierwerk voor krediet sluiten. Hier is een kijkje bij enkele van de belangrijkste stappen consumenten kunnen nemen om ervoor te zorgen dat hun toepassing en / of credit sluiten informatie ontvangen de allerbeste handling mogelijk.

Kredietaanvragen

In het algemeen moeten consumenten hun kredietaanvragen te ondertekenen en het krediet sluiten van formulieren en aanvullende documentatie in te vullen. De consument moet er ook voor zorgen dat de kredietgever een rekeningafschrift waaruit blijkt dat de consument de mogelijkheid om de lening te betalen, evenals een bewijs van identiteit en burgerschap. Natuurlijk, als er sprake is van uitstaande schuld van de vorige credit cards of een faillissement, deze informatie zal ook moeten worden verstrekt.

De meeste kredietverstrekkers hebben een tijdslimiet om krediet aanvragen goed te keuren en sluit de rekeningen voordat ze beginnen om de activiteit te laten zien. Het tijdsbestek varieert afhankelijk van de bank. Dus, het is een goed idee om een ​​korte lijst van banken die u wenst door te gaan maken.

Financiële instelling

Credit toepassingen kunnen worden gedraaid in elke financiële instelling die gespecialiseerd is in credit rapporten. Sommige van deze instellingen zijn gespecialiseerd in de opening credit rekeningen van klanten die zich aanmelden voor hen evenals het sluiten van hen. Ze zijn te vinden op het internet.

Er zijn wettelijke rechten van de consument moeten hun krediet rapporten te beschermen. Wanneer een consument faillissement aanvraagt, de rechterlijke bevelen dat de credit verslag wordt na 30 dagen verwijderd. In Daarnaast zijn er regels over het melden schuldeisers om een ​​faillissement waarbij een persoon ook bestanden of er kennisgeving schuldeisers over een pre-petitie faillissement waarin het individu niet bestand.

Het is belangrijk om te beseffen dat het soms kredietaanvragen en andere items kan moeilijk zijn om eruit te komen van de lade of e-mail. Er zijn verschillende manieren om de documenten uit de lade of de mailbox te krijgen. Consumenten kunnen vragen dat de formulieren worden gemaild naar hen.

Invullen van kredietaanvragen

Thereare online bronnen die consumenten kunnen helpen met het invullen van kredietaanvragen en ander papierwerk. Er zijn sites die deze services te verstrekken en er zijn sites die laat consumenten af ​​te drukken van de formulieren af ​​en bewaar ze. Er zijn vaak links op de online formulieren die direct de consument deze online diensten.

Credit counseling diensten zijn beschikbaar voor diegenen die het moeilijk vinden om hun rekeningen te betalen. Deze diensten bieden een optie die het mogelijk maakt creditcard of andere accounts moeten worden overgedragen aan de schuldeisers. De consument kan dan proberen om te gaan met de schuldeiser rechtstreeks. Dit kan een zeer succesvolle optie voor degenen die niet direct comfortabel voelt omgaan met schuldeisers.

Faillissement deponeringen mag niet worden verwaarloosd. Zelfs als kredietaanvragen en krediet sluiten zijn ingediend, moet het faillissement van de prioriteit. De gemiddelde credit card overeenkomst kan zich over vele jaren en kan moeilijk te behandelen na een faillissement te zijn.

Faillissement wordt voorkomen

Faillissement wordt voorkomen dat de consument niet over de mogelijkheid om te solliciteren naar een credit na het indienen. De failliete individu zal ook worden verboden heropening krediet na een faillissement. Dit zijn belangrijke punten in gedachten te houden bij de behandeling van een faillissement.

Personen die worden geconfronteerd met problemen van het krediet en de noodzaak personal finance advies dient te wenden tot non-profit organisaties die werken met degenen die met financiële problemen. De nationale Credit Counseling Association (CCA) is één van deze organisaties. Zij is te bereiken via telefoon, e-mail of website.

Vergeet niet, is het belangrijk om een ​​strategie hebben voor het aanvragen van krediet sluiten en het invullen van kredietaanvragen. Soms is het het beste om extra tijd in het krijgen van een afspraak bij een counseling bureau in plaats van naar een gewone geldschieter te zetten. Daarnaast kan er een vergoeding die betrokken zijn bij elke toepassing zijn, dus is het verstandig om het geld beschikbaar te hebben.