Doorlopend Krediet Aanvragen Zijn Niet Alleen Voor Huiseigenaren Die Nodig Hypothecair Krediet

Het is een bekend feit dat een doorlopend krediet toepassingen zijn niet alleen voor huiseigenaren die behoefte hebben aan hypothecair krediet. Het is een gangbare praktijk om een ​​doorlopend krediet toepassingen te gebruiken als een hulpmiddel om verhoging van inkomsten geweest.

Wat dit betekent is dat u kunt toepassen voor krediet wanneer uw huis is te koop en dan gebruik maken van het geld dat je krijgt van het naar een aanbetaling op een nieuwe woning te financieren. Of, kunt u de middelen die u al gereserveerd gebruiken om een ​​aanbetaling op uw nieuwe woning te zetten. Natuurlijk, er zijn andere scenario’s waarin u deze vorm van financiering kan gebruiken om u in de buurt te helpen op uw huis. Het hangt allemaal af van wat je realistisch kunt veroorloven.

Hoge rentetarieven

Het grootste probleem met hypothecair krediet is dat de rentetarieven zijn extreem hoog. En ze niet eens het werk te zijn zo goed als de spaarrekening heb je bij de bank. Als je alleen na te denken over de reguliere rente die u zal moeten betalen op het saldo van uw hypotheek, dan kan het lijken alsof een vrij goede deal voor u, maar dit is eigenlijk niet het geval.

In plaats van te proberen om een ​​aantal eigen vermogen van uw huis te krijgen door het zetten van uw geld in een home equity lening of kopen van een huis regelrechte, waarom dan niet gebruik maken van een doorlopend krediet als een hulpmiddel om uw inkomen te verbeteren? Zelfs als je in de positie om een ​​zeer lage rente te betalen, moet je nog steeds in staat zijn om een ​​verhoging van uw maandelijkse betalingen die omhoog houdt met de inflatie te genieten.

Home equity lening

Als u wilt worden in een positie om te sparen om een ​​huis te kopen en hebben de zekerheid dat je een fatsoenlijke, stabiele levensstijl kan veroorloven, dan is er echt geen betere plek om uw geld dan met een home equity lening. Het enige wat u hoeft te doen is te vergelijken de rente met een hypothecaire lening, en zien welke beter werkt voor je. Hypothecaire leningen zijn meestal voor veel hoger dan wat u kunt verwachten van een revolving credit card.

Onderpand

Het enige dat nodig is om te sluiten op een nieuw huis is een paar honderd dollar. U kunt ook deze vorm van financiering voor alles wat je van een conventionele lening zou gebruiken voor gebruiken. In plaats van het gebruik van uw huis als onderpand voor een conventionele lening, kunt u het eigen vermogen te gebruiken van uw huis om elke aankoop die je wilt financieren.

Zorg ervoor dat wanneer je je credit cards om uw huis te gebruiken als onderpand. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat je niet in de problemen in de toekomst.

Zolang je gebruik van deze middelen, het krijgen van hypothecair krediet zal niet moeilijk te zijn. Je moet doorlopend krediet toepassingen te gebruiken als een hulpmiddel om uw inkomen en tegelijkertijd te stimuleren, moet u in staat om jezelf een home equity lening of u in aanmerking.