Een doorlopend Krediet Leidt Voor de BRITSE hypotheekverstrekker – Hoe Falende om ervoor te Zorgen Dat U Weet Wie Uw Klanten Zijn, Kan U in rekening Gebracht

FSA

De Financial Services Authority (FSA) heeft een discussienota getiteld gepubliceerd “revolving credit leads voor Britse hypotheekverstrekkers.” Dit document biedt nuttige inzicht in de weergave van een doorlopend krediet leads als zij betrekking hebben providers hypotheek van de FSA, en waarom de FSA is bezorgd over een aantal van de door veel kredietverstrekkers strategieën.

De FSA is van mening dat er onvoldoende onafhankelijke informatie beschikbaar om weloverwogen beslissingen te nemen over de prestaties van de meerderheid van de hypotheekverstrekkers. Er is ook bezorgdheid dat sommige kredietverstrekkers zo afhankelijk zijn van een overvloed aan doorlopend krediet leads zijn geworden, dat het heeft geleid tot een tendens om krediet te verlenen aan mensen die niet in staat zijn om het terug te betalen. Dit heeft het effect van het verhogen van wanbetaling op een hypotheek tarieven, die de huiseigenaar dreigen te worden teruggenomen, het verlies van hun huis en door de kredietverstrekkers die niet in geslaagd om hen te houden die worden nagestreefd zet geïnformeerd over hun lening aanvraag.

De FSA zegt dat als hypotheekverstrekkers het krediet leidt ze nodig hebben om hun eisen te voldoen kunnen identificeren, dan moet kredietverstrekkers te voorzien van accurate informatie om hen in staat te stellen deze identificatie activiteiten efficiënter uit te voeren. De discussienota staat ook dat de meerderheid van de kredietverstrekkers zijn gebruik te maken van een verscheidenheid van verschillende risico-evaluatie technieken, die niet voldoende onafhankelijk, en dit wordt veroorzaakt door de storing aan de juiste klanten te identificeren.

De FSA zegt dat haar leden alleen werkt met onafhankelijke specialisten die zijn erkend door de regels van de markt. Hypotheekverstrekkers die weigeren te werken met zulke professionals zetten zich op risico van vervolging door de FSA.

Zelf-certificering

De discussienota voegt hieraan toe dat veel hypotheekverstrekkers verkeerd kiest voor de zelf-certificering van een “lead officer” als het proces subjectief kan zijn. De personen die zelf een verklaring niet gekwalificeerd als lead functionarissen te worden beschouwd, en niet de bedoeling dat elk contact met of toegang tot alle informatie van hun cliënt bedrijven. Dit betekent dat de geldschieter in potentie is het breken van een wet die die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de levering van goederen en diensten, met inbegrip van advocaten, accountants en solicitors’firms tegen misleidende eventuele andere partijen over het karakter en de kwaliteit van de goederen en diensten verbiedt.

De discussienota zegt dat als leners zelf een verklaring dat zij in staat zijn aan hun verplichtingen te voldoen, is het belangrijk dat het bedrijf in staat is om nauwkeurig te beoordelen het feit. Als kredietverstrekkers hebben deze mogelijkheid, zijn ze wettelijk verplicht om een ​​claim in te dienen tegen de klant als ze dit niet kan verifiëren. Dit betekent dat de geldschieters kunnen worden geconfronteerd strafrechtelijke vervolging als ze niet aan de situatie en verliezen klanten en hypotheekbedrijf te corrigeren.

Leads

De kwestie van lood het genereren van leads is een belangrijke zorg voor vele jaren. Het is belangrijk om te onthouden dat de procedures voor het genereren van dergelijke leads commercieel haalbaar is en niet alleen een verspilling van tijd moet zijn. Mortgage lead generatie moet betrouwbaar zijn en moet een betere return on investment dan het huidige proces te leveren.

De FSA is ook bezorgd dat de kredietverstrekkers die er voor kiezen om de voorsprong gegenereerde leads te nemen van brokers juridische stappen kunnen worden geconfronteerd met uit de FSA voor het verstrekken van misleidende informatie en niet te verzekeren dat hun klanten zich bewust zijn van het feit dat zij zouden worden uitgegeven met nieuw krediet waren . Sommige hypotheekverstrekkers worden met behulp van complexe systemen die niet de meerderheid van de Britse hypotheken kunnen passen. Er zijn een aantal situaties waarbij het advies van een onafhankelijke makelaar gunstiger zou zijn.